خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۳:۵۸ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۴۰۳

محققان گزارش می دهند که مصرف کمتر نمک به میزان ۱ گرم در روز می تواند خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

 
به گزارش مهر به نقل از هلث سایت، محققان چینی داده‌ها را بررسی کردند تا ببینند کاهش مصرف روزانه نمک چه تأثیری بر سلامتی شرکت کنندگان در این کشور دارد. آنها داده‌ها را به سه روش تجزیه و تحلیل کردند:

• کاهش ۱ گرم نمک در روز در سال اول

• کاهش ۳۰ درصدی مصرف نمک تا سال ۲۰۲۵، معادل کاهش تدریجی ۳.۲ گرم در روز

• کاهش مصرف نمک به کمتر از ۵ گرم در روز تا سال ۲۰۳۰

محققان معتقدند با کاهش مصرف نمک، فشار خون سیستولیک (عدد بالاتر) کاهش می‌یابد.

یافته‌ها نشان می‌دهند:

• کاهش مصرف نمک به میزان ۱ گرم در روز می‌تواند میانگین فشار خون سیستولیک را ۱.۲ میلی متر بر جیوه کاهش دهد و از ۹ میلیون بیماری قلبی عروقی و موارد سکته تا سال ۲۰۳۰ جلوگیری کند.

• کاهش ۳.۲ گرم در روز، که برای پنج سال دیگر ادامه یابد، می‌تواند از ۱۴ میلیون حمله قلبی یا سکته جلوگیری کند که تخمین زده می‌شود ۶ میلیون از آنها کُشنده باشند.

• اگر کاهش نمک تا سال ۲۰۴۰ ادامه یابد، کاهش جمعی ۲۷ میلیون حمله قلبی یا سکته وجود خواهد داشت که به طور بالقوه باعث توقف ۱۲ میلیون رویداد مرگبار قلبی عروقی می‌شود.

محققان گزارش دادند سایر فواید بالقوه کاهش مصرف نمک شامل کاهش بیماری مزمن کلیه و سرطان معده است.

به گفته انجمن قلب آمریکا، مصرف بیش از حد نمک خطر ابتلاء به موارد زیر را افزایش می‌دهد:

• بزرگ شدن ماهیچه قلب

• سردرد

• بیماری کلیوی

• سکته

• نارسایی قلبی

• فشار خون بالا

• سنگ کلیه

• پوکی استخوان

• سرطان معده

• احتباس آب که می‌تواند منجر به پف کردگی، نفخ و افزایش وزن شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: